Hacking for Humanity: Creativitate și inovație pentru fapte bune!

Hacking for Humanity: Creativitate și inovație pentru fapte bune!

Sharing is caring!

În perioada 13 – 14 Mai va avea loc hackathonul Hacking for Humanity, eveniment organizat de Girls in Tech Romania împreuna cu Girls Who Code Romania și Asociația E-Civis. Hackathonul reunește 70 de participanți și 11 ONG-uri și are misiunea de a aduce inovaţia în rezolvarea problemelor cu impact social.

În cadrul hackathonului, ONG-urile participante vor prezenta probleme sociale pe care doresc să le diminueze sau să le rezolve cu ajutorul inovației digitale. Echipele de hackers cu competențe în front-end development, back-end development, game development, design, UX, product management, marketing sau growth hacking vor propune soluții inovative la proiectele sociale propuse de ONG-uri. Hacking for Humanity va fi ocazia perfectă de a-ți pune cunoștințele și creativitatea în folosul comunității și de a contribui la binele social al tuturor.

Mai multe informații și înscrieri pot fi găsite aici: https://hacking4humanity.girlswhocode.ro. Hacking for Humanity este sprijinit de nume mari din industria IT precum Adobe, Endava, P&G, IBM, Google, Gameloft și MozaicWorks. Acestea promovează încurajarea inovației digitale la nivel de organizații non-profit și sunt receptive la problemele sociale care ne înconjoară.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.